Welkom op de website van:
welkom - programma - de fanfare - interne opleiding - ons dorp - vrienden - links - contact
Concert
5 januari Promsconcert MFC
Optreden
20 januari Serenade opening MFC. Aansluitend deelname ensembles
bekijk volledige programma
De Fanfare
over ons bestuur historiedirigent

De fanfare heeft de volgende toekomstvisie ontwikkeld.

Fanfare St.Cecilia Ubachsberg is een vitaal muzikaal gezelschap, dat bindt en boeit in Ubachsberg en gericht en uitdagend aan de toekomst werkt.

Fanfare St. Cecilia werkt samen aan de toekomst door:
• Het als vriendenclub met veel plezier muziek maken op een goed muzikaal niveau en waarbij iedereen (jong en oud) zich thuis voelt en trots is lid te zijn van deze fanfare.
• Het presenteren van de vereniging binnen de Ubachsbergse gemeenschap, zodanig dat er een sterke binding ontstaat met die gemeenschap.
• Muzikale groei door muziek die haar toehoorders boeit (aansprekende muziek), haar leden (oud en jong!) uitdaagt “eruit te halen wat er in zit” en daarbij uitgaat van de eigen kracht.
• Een frisse opzet van de vereniging die met de tijd meegaat, vernieuwend werkt, verassende dingen doet in samenwerking met andere verenigingen op afwisselende (projectmatige en regionale) vormen met andere muziekvormen/stijlen/ gezelschappen.
Daarbij wordt met name ingezet op de “young generation” (jeugd en jongeren), zowel op muzikaal als op organisatorisch en bestuurlijk terrein. Kortom een vitaal gezelschap dat haar omgeving regelmatig verrast en haar leden blijvend boeit en bindt.

Onze fanfare heeft een prachtige fanfarezaal, “De Auw Sjoeël”, met een zeer fraaie akoestiek.
Het adres van onze fanfarezaal is: Oude Schoolstraat 33 te Ubachsberg.

over ons bestuur historiedirigent