Welkom op de website van:
welkom - programma - de fanfare - interne opleiding - ons dorp - vrienden - links - contact
Programma
Concert
5 januari Promsconcert MFC
Optreden
20 januari Serenade opening MFC. Aansluitend deelname ensembles
bekijk volledige programma
Vrienden
vrienden contact
Vrienden

De “Vrienden” zijn in 1984 opgericht, oorspronkelijke onder de naam “Erecomité”. Het doel van dit comité was financiële ondersteuning leveren aan onze fanfare. In aanloop naar het 100-jarig bestaansfeest van de fanfare in 2009 is in 2006 de naam erecomité gewijzigd in “Vrienden”.
Onder deze naam werd het ondersteunend comité nieuw leven ingeblazen, hetgeen geresulteerd heeft in 100 leden in 2009. De doelstelling van de “ Vrienden” is en blijft financiële ondersteuning leveren. De “Vrienden” kunnen echter ook gezien worden als een supportersclub van de fanfare. Als dank voor de ondersteuning organiseert de fanfare dan ook jaarlijks speciaal voor de “Vrienden” een Vriendenconcert.
Afgelopen decennia hebben de “Vrienden” financiële bijdragen geleverd in o.a. de aanschaf van nieuwe uniformen (1988), aanschaf van muziekinstrumenten, aanschaf van bladmuziek en het mogelijk maken van concerten. Momenteel tellen de “Vrienden” 56 leden. Er kunnen dus nog nieuwe leden bij. Voor € 50,-- per jaar bent u al lid van de “Vrienden” van Fanfare St. Cecilia Ubachsberg.

Het bestuur van de “Vrienden” bestaat uit voorzitter Frank Guldemond, secretaris/penningmeester Wiel Korvorst en Roger Eurlings.

Voor meer informatie over de “Vrienden”: wko@ziggo.nl

vrienden contact